3 gode grunner til å ha kredittkort

Tre grunner til hvorfor det er smart å ha kredittkort

Mange tilbydere tilbyr reiseforsikring, rabatter på ferieopphold og tilbud på klær og andre produkter. I tillegg betaler du ikke renter før 40 dager etter bruksdatoen. Det vil si at du kan låne penger gratis i 40 dager. Det gir ekstra rom i hverdagen, og forenkler kjøpssituasjonen.

Det er smart å bruke kredittkortet på ferie om du har planer om å leie bil, eller på annen måte er pliktet til å legge ut depositum (noe som er vanlig om du skal leie bil, båt eller ta inn på hotell). Ved å bruke kredittkortet slipper du å legge ut egne penger og unngår med det at pengene blir låst. Vi anbefaler BesteHotell.no om du er på utkikk etter beste hotell i Norge/ Europa. Her vil du alltid få oversikt over de beste hotellene i helle verden. Kombinert med smart bruk av kredittkort kan du spare mange tusen kroner.

En tredje og siste ting er at man stiller sterkere om f. eks et firma går konkurs. Om du har brukt kredittkort for å kjøpe en vare er da sansynligheten større for at du får igjen pengen om firmaet skulle bli slått konkurs.

Posted in Uncategorized Tagged with: ,