Flexi Visa kredittkort

Santander Flexi Visa

Flexi Visa gir valget til brukeren ved å gi 4% cashback i en valgfri kategori (klær, sko, bensin, flyreiser, sport, eller elektronikk). Har du f.eks. valgt “Bensin”, vil du få 4 % rabatt uansett om du velger å fylle hos Shell, Statoil eller andre bensinstasjoner i hele verden. Betaler du innen forfall(50 dager), koster det deg ingenting å bruke Flexi Visa. Det er gratis å anskaffe kortet. Vi gir kortet karakteren 7/10.
[wptabs mode=”horizontal” background=”false”]
[wptabtitle] Fordeler[/wptabtitle] [wptabcontent]
check-lite4% cashback i valgfri kategori (klær, sko, bensin, flyreiser, sport, eller elektronikk)

check-liteEgen mobilapp

Kortet har en høy kredittgrense (100.000 kroner). Det tilbys inntil 50 dagers rentefrihet, noe som også er i det øvre sjiktet når det kommer til kredittkort generelt. Kortet kan bruke overalt i verden hvor Visa aksepteres. Øvrige rabatter:

 • 20% rabatt på baresko.no
 • 10% rabatt på overnattinger på Comfort-hotell i Norge, Sverige og Danmark
 • 4% rabatt på valgfri kategori

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Ulemper[/wptabtitle] [wptabcontent]

symbol-delete-iconIngen reiseforsikring.

symbol-delete-iconGebyr på 149 KR om kortet er ubrukt i 12 måneder

Flexi Visa har ikke reiseforsikring. Itillegg har kortet et gebyr på 149 KR om det ikke blir brukt iløpet av 12 måneder. Rabattsystemet er også begrenset til en varegruppe. Dvs at det ikke er mulig å få rabatt i alle bransjer samtidig. Derfor anbefaler vi enten 365Privat, eller Remember om du har behov for flere kategorier. For å å få rabatt forutsettes det at bestillingen skjer direkte hos flyselskaper (ikke reisebyrå/charter), på bensinstasjoner og i rendyrkede sko-, kles-, sports- og elektronikkbutikker (ikke på stormarkeder).

[/wptabcontent]

 

[wptabtitle] Hvem passer det for?[/wptabtitle] [wptabcontent]

Flexi Visa passer deg over 20 år med ønske om å få rabatt i en egenvalgt kategori. Med tanke på at kortet er såpass fleksibelt kan brukere selv tilpasse det, noe som gjør fører til at det passer de fleste. Likevel anbefaler vi kortet 365Privat da dette kortet åpner for flere kategorier samtidig. Dvs at du slipper å velge.

Er du usikker på hvilket kort du skal velge? Få hjelp med vår korthjelper!
[/wptabcontent]

[wptabtitle] Detaljer[/wptabtitle] [wptabcontent]

Årspris

0

Etableringsgebyr

0

Gebyr varekjøp

0

Gebyr papirfaktura

35 KR

Gebyr minibank

40 kr & 1%

Valutapåslag

1,75%

Effektiv rente

25,33%

Rentefrie dager

50 dager

Kredittgrense

100 000 KR

Aldersgrense

20 år

[/wptabcontent]

[wptabtitle] FAQ[/wptabtitle] [wptabcontent]
Hvordan fungerer kredittkortet?
Vi vil starte med å redegjøre for begrepsbruken. Selv om det står MasterCard eller Visa på kortet ditt betyr det ikke nødvendigvis at du har et kredittkort. Du kan like gjerne ha et bankkort eller et betalingskort. Så hva er den egentlige forskjellen på disse kortene?

 • Bankkort – Pengene tas direkte fra konto i din bank når du betaler. I praksis det samme som at du betaler med kontanter.
 • Kredittkort – Alle kjøp samles på en faktura – og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned. Gir deg samme rentefrie kreditt som betalingskortet innebærer, men også friheten til selv å bestemme hvor mye du skal betale hver måned.

Hva koster det?

Dette avhenger av hvilket kredittkort du velger. Det er gratis å bestille de fleste kredittkort, men sørg for å kontrollsjekke at det ikke påløper noen ekstra gebyr.

Hva er effektiv rente? 

Den effektive renten forteller deg hvor mye det koster å låne penger. Vi anbefaler at denne er lav om du planlegger å låne penger utover den rentefrie-perioden. Den effektive renten forteller hva du faktisk betaler for lånet. Den effektive renten er uttrykket for den samlede virkningen av den nominelle renten, gebyrene (etableringsgebyr, termingebyr mv.) og tidspunktene for de terminvise betalingene.

Hva er nominell rente?

Den nominelle renten er den løpende pålydende renten i en bestemt periode, vanligvis ett år.

Hvordan kan jeg bruke kredittkortet?

Kredittkortet kan benyttes på alle brukersteder som er merket med Visa eller MasterCard. Du kan også ta ut kontanter i alle norske og utenlandske minibanker. Det er smart å bruke kredittkort til å betale for varer og tjenester på Internett, da du kan kontrollere belastningene før du betaler. NB: Kredittkortet er sperret for pengespill på Internett.

Jeg har fått avslag på kredittkortet, hvorfor det?

Det er en helhetsvurdering som ligger til grunn. For å få kredittkortet må du ha fylt aldersgrensen, ikke ha betalingsanmerkninger/registrerte inkassosaker de siste tre årene, samt ordnet økonomi.

Må jeg ha høy inntekt for å få kredittkort?

Du må ha fast inntekt, og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Hvor mye får jeg i kredittgrense?

Du vil bli tildelt en kredittgrense etter utsteders kredittvurdering.

Reklamasjoner

Selv om de fleste kredittkortkjøp blir korrekt gjennomført, kan det forekomme transaksjoner på din faktura som du ikke kjenner igjen. Enten fordi det har skjedd en feil, du er belastet to ganger, eller at du ikke får varen som er bestilt og betalt med kredittkortet.

Dersom du har blitt belastet kredittkort-transaksjoner du er uenig i, kan du reklamere på disse. Vennligst følg fremgangsmåten beskrevet under og benytt vårt reklamasjonsskjema.

 • Dersom du kjenner til transaksjonen/transaksjonene må du først ta kontakt med selger/utsalgsstedet direkte, for å forsøke å løse saken med dem. Dersom du ikke får løst saken med selger/utsalgssted må du legge ved dokumentasjon på at du har vært i kontakt med dem.
 • Dersom du har ukjente transaksjoner på stjålet/mistet eller kopiert kredittkort, må forholdet først anmeldes til politiet. Kopi av anmeldelsen legges ved reklamasjonsskjemaet.
 • Husk ALLTID å fylle ut hvilke transaksjoner du reklamerer på, kjøpsdato og beløp. Kontroller at ditt navn og kredittkortnummer er fylt ut.
 • Kryss av det feltet du mener er riktig i forhold til din reklamasjon.
 • På siste side skriver du en kort begrunnelse til din reklamasjon. Desto mer presis forklaringen din er, desto bedre mulighet har vi for å hjelpe deg.
 • Husk å signere BEGGE sidene.

Hvor lang tid tar det før kredittkortet kommer?

Dersom din søknad blir godkjent vil du etter 3-5 virkedager motta en melding fra posten om at kredittkortet ditt er kommet. For din egen sikkerhet sendes kredittkortet rekommandert, dvs. Kredittkortet må hentes av deg personlig på postkontoret. Ca. 1 dag etter at du får denne meldingen vil du motta en firesifret PIN-kode i posten. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta inntil 10 dager fra du søker til du har kredittkortet. Dersom din søknad ikke blir innvilget vil du motta et brev i posten om dette.

Hvordan mottar jeg kredittkortet?

Det kommer an på hor du har bestilt kredittkortet. Bestiller du kredittkortet i filial eller via et DM-tilbud vil kredittkortet komme til din folkeregistrerte adresse. Når du bestiller kredittkortet direkte på Internett vil du motta kredittkortet rekommandert. Denne må du personlig hente på posten. Husk legitimasjon. Kredittkortet sendes rekommandert først og fremst for din sikkerhet. Først etter at du har mottatt kredittkortet, får du tilsendt PIN-koden din.

[/wptabcontent]

[/wptabs]

7/10

Efffektiv rente 25,33%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.915,-

10/10 Best i test

Eff.rente 25,21%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt 16 907,-

 

9/10 Best i test (VG.no)

Eff.rente 25,21%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt 16 907,-