Remember Kredittkort – Best i test

Remember Kredittkort – Best i test

Med få gebyrer, lang rentefri kreditt-tid og det beste rabattprogrammet på markedet er Remember tilpasset de fleste. Reiseforsikring er også inkludert. Minuset er at det ikke tilbys noen rabatt på bensin/bil. Om dette er viktig anbefaler vi kredittkortet 365Privat. Betaler du innen forfall (52 dager), koster det deg ingenting å bruke Remember kredittkort. Det er gratis å anskaffe kortet og heller ingen årsavgifter eller faste kostnader. Vi gir terningkast 6, best i test.

Fordeler

check-liteBeste totale fordelsprogram.

check-liteLang rentefri kreditt-tid. 150 000 i kredittgrense

check-liteReiseforsikring inkludert

Remember har 52 dagers rentefri betalingsutsettelse og ingen års-kostnad. Reiseforsikring er inkludert om du betaler minst 50% av reisens transportkostnader med kredittkortet. Det er ikke er noen gebyrer når man kjøper varer, verken i Norge eller i utlandet. I tillegg tilbyr Remember totalt sett det beste rabattprogrammet.

 • Remember dekker reiseforsikringen om mer enn 50% av transportkostnadene (fly, tog etc) er betalt med Remember
 • 25% rabatt i over 200 nettbutikker via Remember Award.
 • 9% rabatt hos Expedia og Hotels.com. 6 % rabatt hos Choice
 • 10% fratrekk på alle restaurant-regninger i Norge

Ulemper


symbol-delete-iconHøy rente

symbol-delete-iconIngen bensinrabatt

Kortet har en relativt høy rente. Til gjengjeld tilbys det 52 rentefrie dager. Det betyr at kortet er 100% rentefritt om du tilbakebetaler innen 52 dager. Vi trekker litt for at kortet ikke har noen bensinrabatt. Om dette er viktig anbefaler vi 365Privat.

For hvem?


Remember passer for alle over 18 år som ser etter et kort med gode rabattfunksjoner og vilkår. Reiseforsikring er inkludert. I tillegg tilbyr Remember hele 52 dager rentefrihet. Kredittkortet har et godt rabattprogram, lang rentefri kreditt-tid, og en høy kredittgrense. I tillegg er det inkludert reiseforsikring. Totalt sett et veldig godt kredittkort som vi anbefaler på det sterkeste, enten du skal handle på nett, spille nettcasino, dra på ferie eller bare bruke det som sikkerhet.

Er du usikker på hvilket kort du skal velge? Få hjelp med vår kortvelger!

Detaljer


Årspris

0

Etableringsgebyr

0

Gebyr varekjøp

0

Gebyr papirfaktura

35

Gebyr minibank

35 kr & 1%

Valutapåslag

1,75%

Effektiv rente

25,4%

Rentefrie dager

54 dager

Kredittgrense

150 000 KR

Aldersgrense

18 år

FAQ


Hvordan fungerer kredittkortet?
Vi vil starte med å redegjøre for begrepsbruken. Selv om det står MasterCard eller Visa på kortet ditt betyr det ikke nødvendigvis at du har et kredittkort. Du kan like gjerne ha et bankkort eller et betalingskort. Så hva er den egentlige forskjellen på disse kortene?

 • Bankkort – Pengene tas direkte fra konto i din bank når du betaler. I praksis det samme som at du betaler med kontanter.
 • Kredittkort – Alle kjøp samles på en faktura – og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned. Gir deg samme rentefrie kreditt som betalingskortet innebærer, men også friheten til selv å bestemme hvor mye du skal betale hver måned.

Hva koster det?

Dette avhenger av hvilket kredittkort du velger. Det er gratis å bestille de fleste kredittkort, men sørg for å kontrollsjekke at det ikke påløper noen ekstra gebyr.

Hva er effektiv rente? 

Den effektive renten forteller deg hvor mye det koster å låne penger. Vi anbefaler at denne er lav om du planlegger å låne penger utover den rentefrie-perioden. Den effektive renten forteller hva du faktisk betaler for lånet. Den effektive renten er uttrykket for den samlede virkningen av den nominelle renten, gebyrene (etableringsgebyr, termingebyr mv.) og tidspunktene for de terminvise betalingene.

Hva er nominell rente?

Den nominelle renten er den løpende pålydende renten i en bestemt periode, vanligvis ett år.

Hvordan kan jeg bruke kredittkortet?

Kredittkortet kan benyttes på alle brukersteder som er merket med Visa eller MasterCard. Du kan også ta ut kontanter i alle norske og utenlandske minibanker. Det er smart å bruke kredittkort til å betale for varer og tjenester på Internett, da du kan kontrollere belastningene før du betaler. NB: Kredittkortet er sperret for pengespill på Internett.

Jeg har fått avslag på kredittkortet, hvorfor det?

Det er en helhetsvurdering som ligger til grunn. For å få kredittkortet må du ha fylt aldersgrensen, ikke ha betalingsanmerkninger/registrerte inkassosaker de siste tre årene, samt ordnet økonomi.

Må jeg ha høy inntekt for å få kredittkort?

Du må ha fast inntekt, og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Hvor mye får jeg i kredittgrense?

Du vil bli tildelt en kredittgrense etter utsteders kredittvurdering.

Reklamasjoner

Selv om de fleste kredittkortkjøp blir korrekt gjennomført, kan det forekomme transaksjoner på din faktura som du ikke kjenner igjen. Enten fordi det har skjedd en feil, du er belastet to ganger, eller at du ikke får varen som er bestilt og betalt med kredittkortet.

Dersom du har blitt belastet kredittkort-transaksjoner du er uenig i, kan du reklamere på disse. Vennligst følg fremgangsmåten beskrevet under og benytt vårt reklamasjonsskjema.

 • Dersom du kjenner til transaksjonen/transaksjonene må du først ta kontakt med selger/utsalgsstedet direkte, for å forsøke å løse saken med dem. Dersom du ikke får løst saken med selger/utsalgssted må du legge ved dokumentasjon på at du har vært i kontakt med dem.
 • Dersom du har ukjente transaksjoner på stjålet/mistet eller kopiert kredittkort, må forholdet først anmeldes til politiet. Kopi av anmeldelsen legges ved reklamasjonsskjemaet.
 • Husk ALLTID å fylle ut hvilke transaksjoner du reklamerer på, kjøpsdato og beløp. Kontroller at ditt navn og kredittkortnummer er fylt ut.
 • Kryss av det feltet du mener er riktig i forhold til din reklamasjon.
 • På siste side skriver du en kort begrunnelse til din reklamasjon. Desto mer presis forklaringen din er, desto bedre mulighet har vi for å hjelpe deg.
 • Husk å signere BEGGE sidene.

Hvor lang tid tar det før kredittkortet kommer?

Dersom din søknad blir godkjent vil du etter 3-5 virkedager motta en melding fra posten om at kredittkortet ditt er kommet. For din egen sikkerhet sendes kredittkortet rekommandert, dvs. Kredittkortet må hentes av deg personlig på postkontoret. Ca. 1 dag etter at du får denne meldingen vil du motta en firesifret PIN-kode i posten. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta inntil 10 dager fra du søker til du har kredittkortet. Dersom din søknad ikke blir innvilget vil du motta et brev i posten om dette.

Hvordan mottar jeg kredittkortet?

Det kommer an på hor du har bestilt kredittkortet. Bestiller du kredittkortet i filial eller via et DM-tilbud vil kredittkortet komme til din folkeregistrerte adresse. Når du bestiller kredittkortet direkte på Internett vil du motta kredittkortet rekommandert. Denne må du personlig hente på posten. Husk legitimasjon. Kredittkortet sendes rekommandert først og fremst for din sikkerhet. Først etter at du har mottatt kredittkortet, får du tilsendt PIN-koden din.

10/10 Best i test

Eff.rente 25,21%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt 16 907,-

 

9/10 Best i test (VG.no)

Eff.rente 25,21%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt 16 907,-