Supershopper.no – plassen for deg som ønsker de beste tilbudene

Om du synes det er vanskelig å bestemme hvilket kredittkort eller forbrukslån du skal velge, kan www.supershopper.no være til god hjelp. Her blir du guidet gjennom jungelen av tilbud så det blir lettere for deg å velge riktig selskap når du er ute etter forskjellige lån.

Hva tilbys?

På Supershopper.no vil du ikke bare få en gjennomgang av kredittkort og forbrukslån, du kan også lære mer om hvordan du velger det riktige billånet og hvordan du kan få refinansiert tidligere lån og gjeld. Du vil også finne en blogg der du kan lese om ting som hvordan du unngår kredittkortskimming og hva kredittscore er for noe.

Her kan du lese litt om hvordan Supershopper.no kan hjelpe deg:

Kredittkort

Det finnes ekstremt mange tilbydere av kredittkort i disse dager, og du kan få kort utstedt fra både banker og bensinstasjoner. Det er forskjellige fordeler med ulike kort, og rentene varierer kraftig. Har du avtaler om betalingsutsettelse eller rente- eller avdragsfrie perioder, må du også ta dette i betraktning når du skal velge kredittkort. Så om du bruker Supershopper.no, kan du enkelt få en oversikt over størsteparten av tilbyderne, og du kan sammenligne de forskjellige løsningene og velge den som passer deg best.

Forbrukslån

Forbrukslån er fleksible lån. Det er ikke spesifisert hva de skal brukes til, så det er helt opp til deg. Du kan velge mellom mange forskjellige løsninger og selskaper, og forskjellen på tilbudene er relativt stor. Et forbrukslån kan variere mye i størrelse, og man kan få forbrukslån helt ned til 1000 kr. Når man skal skaffe seg et slikt lån, er det viktig å velge en tilbyder som både passer størrelsen på lånet og hva du trenger det til.

Billån

De fleste av oss vil en gang kjøpe en bil, og de fleste vil også måtte ta opp et lån for å betale den. Det kan fort virke komplisert å velge billån. Noen mener at man bør inkludere billån i eksisterende lån eller se om man kan få såkalte miljøvennlige billån, andre vil påstå at et vanlig billån er best om man finner den riktige lånetilbyderen. Om du klikker deg inn på billån på Supershopper.no, vil du lettere kunne finne det du er ute etter.

Refinansiering

Har du flere lån i forskjellige selskaper, for eksempel kredittkortgjeld og forbrukslån, kan det være en god idé å refinansiere gjelden . Da vil du få samlet alt på ett sted, og det vil både gjøre det lettere å forholde seg til gjelden og gi deg lavere rente. Det betyr at du
fort kan spare gode penger på en refinansiering. Du må ta hensyn til hvor mye du kan få refinansiert, renten på lånet og eventuelle etableringsgebyr. Så gjør ting lettere for deg og bruk en side som kan samle alle tilbudene for deg.

Posted in Uncategorized Tagged with: