Two Cards VISA Kredittkort – Til jobb og privat

Two Cards Kredittkort – Ett kredittkort til jobb, ett kredittkort til privat

Two Cards VISA Kredittkort

Med Two Cards VISA Kredittkort har du et kredittkort til privat, og et kredittkort til jobb.

Med kredittkortet Two Cards VISA Kredittkort har du alltid en ekstra pengereserve tilgjengelig. Du betaler verken årspris eller varekjøpsgebyr ved bruk av kredittkortet.

Sikker netthandel
Verified by Visa er en sikker løsning for handel med Visa-kort på Internett. Two Cards kan gjennom denne tjenesten tilby deg en sikrere netthandel. Det spesielle med Verified by Visa er at du i tillegg til å legge inn ditt Visa-kortnummer og utløpsdato, også må legitimere deg med signering. Verified by Visa omfatter kun betalinger på Internett.

ID-TYVERI FORSIKRING
ID-tyveriforsikring er nå inkludert i TwoCards og dekker advokatbistand med inntil kr 50.000,- dersom ID-tyveri oppstår. Kortet må være brukt de siste 45 dagene eller ha utestående rentebærende kreditt når ID-tyveriet ble oppdaget.

[wptabs style=”wpui-light” mode=”horizontal” background=”false”]

[wptabtitle] Fordeler ved Two Cards VISA Kredittkort JOBB[/wptabtitle] [wptabcontent]

 • Bilagsadministrasjon
  Under Bilagsadministrasjon i TwoCards samles transaksjonene fra alle kjøp du har brukt kortet ditt til. Her kan du velge utgiftsform før transaksjonene blir viderebehandlet og valgmulighetene er flere:

  • Utgifter i forbindelse med tjenestereise
  • Andre utgifter som skal refunderes
  • Private kjøp

  Med alle transaksjonene på plass er det bare å sende Reiseregningen videre for autorisasjon og utbetaling – enkelt og greit.

  Momsrefusjon
  En enkel måte å få refundert moms fra utlandet.

  Når ansatte kjøper varer og tjenester i utlandet betaler de moms som er penger som helt eller delvis er gjenstand for refusjon, om man bare søker om det. Mange velger allikevel å la være, mye på grunn av et omfattende regelverk.

  Bedriften kan derfor miste store momsbeløp helt unødig. Med TwoCards Business får du en enkel måte å få refundert moms fra utlandet. Transaksjoner foretatt i utlandet som klassifiseres for momsrefusjon blir overført til et eget skjema. Dette skjemaet, sammen med originalkvitteringer, sendes Intrum Justitia som videreformidler kravet til det aktuelle land. Behandlingen tar normalt sett 6 – 12 måneder. Etter at refusjonskravet er blitt overført til bedriftens konto returneres originale kvitteringer til bedriften.

  Dette produktet egnet for selskaper som har betalt mer en NOK 30.000,- i moms i utlandet i året.

[/wptabcontent]

 

[wptabtitle] Fordeler ved Two Cards PRIVAT[/wptabtitle] [wptabcontent]

Bonus

Opptil 4 % på alt i en bransje du velger selv:

 • 4 % på alle flyreiser
 • 4 % på alle bensinstasjoner
 • 3 % på alt av elektronikk
 • 3 % på alt av klær og sko
 • 3 % på alt av sportsutstyr

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Informasjon fra VISA Norge[/wptabtitle] [wptabcontent]

Råd og tips ved reise

I utlandet

Visa-kortet blir gjenkjent nesten uansett hvor i verden du befinner deg og kan benyttes stort sett over alt.

Det er enkelt å planlegge turen når du har et Visa-kort.
Det er like enkelt å bruke Visa-kortet på reise som hjemme.

Du kan bruke kortet på de fleste butikker, hoteller, restauranter og andre brukersteder over hele verden.
Det er derfor ikke nødvendig å kjøpe utenlandsk valuta på forhånd.

Hold styr på pengene

Med et Visa-kort er det enklere å holde styr på pengene når du er i utlandet.

Hvis du har et debetkort, trekkes pengene du bruker, direkte fra bankkontoen.
Hvis du har et kredittkort, kan du spre betalingene over tid mot å betale et ekstra beløp.

Mange finansinstitusjoner som utsteder Visa-kort, tilbyr ekstra fordeler som kan være svært nyttige når du er i utlandet. Finn ut om du har gratis reiseforsikring eller en pengene tilbake-garanti hvis noe går galt med et kjøp.

Betal på forhånd

Noen kortutstedere tilbyr forhåndsbetalte Visa-kort som du kan fylle med et forhåndsbestemt pengebeløp – perfekt hvis du vil holde deg innenfor et budsjett.

Sikkerhetstips for utenlandsreiser

Visa-kort er trygge, praktiske og enkle å bruke.

Nedenfor finner du ti enkle reisetips for trygg bruk av kort.

 1. Før du drar: Kontroller utløpsdatoen for kortet og forsikre deg om at du har nok penger på kontoen eller er à jour med kortbetalingene
 2. Ta kopi av kortet og passet. Oppbevar kopiene på et separat og sikkert sted
 3. Skriv ned telefonnumrene du må ringe hvis du mister eller blir frastjålet Visa-kort.
 4. Ikke oppbevar kort og kontanter på samme sted – da kan du unngå å miste alt samtidig
 5. Hold vesker og lommebøker nært kroppen når du befinner deg på folksomme steder. Bruk pengebelte hvis det er mulig
 6. Kontroller informasjonen på kvitteringen når du betaler med Visa-kort. Du er ansvarlig for totalbeløpet, så forsikre deg om at totalbeløpet er fylt ut før du signerer
 7. Bruk sikre oppbevaringsbokser eller safen på rommet på hoteller
 8. Ta vare på alle kvitteringer, og kontroller dem mot kontoutskriften
 9. Lær PIN-koden utenat hvis du har tenkt å ta ut lokal valuta fra minibank, og forsikre deg om at ingen har deg under oppsikt når du tar ut penger

Bruk av kort i land med ustabil valuta

Dersom du skal reise til et fremmed land der du er usikker på de politiske og økonomiske forholdene, vil det være smart å sjekke Utenriksdepartementets landsider http://www.landsider.no/. Dersom valutaen er ustabil og inflasjonen høy samtidig som valutaen ikke er konvertibel med vestlig valuta, vil vi anbefale å betale med vestlig valuta eller US dollar som du tar med inn i landet.

Denne offisielle amerikanske siden gir reisetips om alle land i hele verdenhttp://travel.state.gov/travel/travel_1744.html . Den er svært nyttig også når det gjelder bruk av kort.

Falske e-postmeldinger og nettsteder

Viktig råd til kortholdere

Det hender at det blir sendt ut falske e-postmeldinger som gir seg ut for å være fra Visa (såkalt phishing), til tilfeldige mottakere i hele Europa. E-postmeldingen har et skadelig vedlegg som kan kompromittere sikkerheten til datamaskinen hvis det blir åpnet.

Visa sender aldri e-postmeldinger uoppfordret til kortholdere.

Du bør aldri åpne e-postmeldinger eller vedlegg med mindre du er helt sikker på at de er ekte. Dette for å beskytte dine personlige data og sikkerheten til datamaskinen.

Mer informasjon

”Phishing” brukes om aktivitetene til kriminelle som oppretter og bruker falske e-postmeldinger og tilknyttede nettsteder. Disse er utformet slik at de ligner på e-postmeldinger fra og nettstedene til velkjente bedrifter, finansinstitusjoner og offentlige etater.

E-postmeldingene og nettstedene er opprettet for å lure Internett-brukere til å oppgi kontoinformasjon eller andre personlige opplysninger, for eksempel mors pikenavn, adresser, brukernavn og passord. Informasjonen kan deretter brukes til kriminelle formål, for eksempel identitetstyveri og svindel.

Vær oppmerksom på at Visa aldri tar kontakt med kortholdere direkte via telefon eller e-post for å be om personlig informasjon tilknyttet Visa-kortet.

Du må heller ikke oppgi informasjon hvis du mottar en e-postmelding som gir seg ut for å være fra banken din eller en annen organisasjon, der du blir bedt om å oppgi personlig kontoinformasjon. Kontakt i stedet banken din for å finne ut om de har sendt e-postmeldingen.

Phishing utgjør en svært liten trussel, men det er alltid best å være oppmerksom.

Hvis du har mottatt en slik uoppfordret e-postmelding og er usikker på om den er ekte, tar du kontakt med kortutsteder. Du kan også videresende meldingen til Visa Europe for videre etterforskning. Bruk følgende e-postadresse: phishing@visa.com

Bruk kortet på en trygg måte

Med et Visa-kort har du en trygg måte å styre pengebruken på.

Ved å ta noen enkle forholdsregler kan du sørge for at du unngår problemer.

Når du får kortet

 • Signer i signaturfeltet umiddelbart
 • Lær PIN-koden utenat – skriv den aldri ned
 • Oppbevar aldri PIN-koden sammen med kortet
 • Hvis du velger PIN-kode selv eller endrer den PIN-koden du er tildelt, bør du unngå opplagte koder som for eksempel fødselsdatoen din
 • Oppgi aldri PIN-koden din til noen

Hjemme

 • Ta vare på kvitteringer fra butikker og minibanker, og kontroller dem mot kontoutskriften
 • Ring kortutstederen umiddelbart hvis du finner uriktige beløp eller transaksjoner som du ikke husker
 • Lag en oversikt over alle kortnumrene dine og de telefonnumrene du må ringe hvis du mister eller blir frastjålet kortene
 • Meld fra umiddelbart til din kortutsteder dersom kortet ditt kommer på avveie eller blir stjålet

I butikken

 • Forsikre deg om at beløpet på kvitteringen eller terminalen er korrekt, før du autoriserer transaksjonen ved å signere eller taste inn PIN-koden
 • Forsikre deg om at du får tilbake kortet sammen med din kopi av kvitteringen
 • Oppbevar kortet forsvarlig – se opp for lommetyver

Postordre og handel via telefon

 • Oppgi kortnummeret ditt kun til forhandlere som du vet har et godt rykte og er pålitelige
 • Du kan bli bedt om å oppgi sikkerhetskoden (CVV2) til kortet, dvs. de tre tallene på baksiden av kortet, enten i eller til høyre for signaturfeltet. Gi forhandleren sikkerhetskoden, men du må aldri oppgi PIN-koden
 • Skriv ned detaljene for alle transaksjoner, inkludert forhandlerens adresse og telefonnummer

I utlandet

På våre sider for ”Råd og tips ved reise” finner du ti enkle tips til hvordan du bruker kort og reisesjekker på en trygg måte når du er på reise. Følg denne koblingen: Sikkerhetstips for utenlandsreiser

Netthandel

Det er like pålitelig, trygt, raskt og enkelt å bruke Visa-kortet på Internett som å handle i butikkene der du bor. Og nå har vi utviklet et nytt system som gjør det enda sikrere å handle på Internett. Det kalles Verified by Visa.

Verified by Visa – finn ut hvordan systemet gjør det enda sikrere å handle på Internett, undersøk om banken din tilbyr tjenesten, og registrer deg i dag.

Visa-kortet vil fortsatt fungere som du er vant til når du handler i nettbutikker som ikke tilbyr Verified by Visa ennå. Hvis du vil handle på et nettsted som ikke bruker denne tjenesten, bør du følge disse enkle sikkerhetsrådene:

 • Handle hos forhandlere som du vet har et godt rykte og er pålitelige
 • Oppgi aldri PIN-koden
 • Forsikre deg om at kortinformasjonen krypteres på en sikker måte før den blir sendt over Internett. Se etter en hel nøkkel eller lås nederst i nettleservinduet, eller kontroller adressen til nettstedet, som bør begynne med https:// og ikke http://
 • Skriv ned detaljene for alle Internett-transaksjoner, inkludert forhandlerens nettadresse. Mange nettbutikker sender kjøpsinformasjonen til kunden via e-post. Det er viktig at du lagrer eller skriver ut denne e-postmeldingen
 • Les betingelsene for levering og retur før du kjøper. De bør finnes på forhandlerens nettsted. Kan utilfredsstillende produkter sendes tilbake? Kan du få en refusjon eller en kreditnota hvis produktet er defekt?
 • Nettstedet til forhandleren bør også ha informasjon om levering og fraktkostnader, hvilke valutaer de godtar, og hvilke skatter og avgifter som gjelder
 • Se etter et telefonnummer eller en e-postadresse, og skriv det ned i tilfelle du har spørsmål

Kortsikkerhet

Disse sidene inneholder nyttige råd om sikker bruk av Visa-kortet * uansett om du vil betale på forhånd, betale nå eller betale senere.

Sikkerhet først

Ved hjelp av noen enkle forholdsregler kan du bruke kortet på en trygg måte.

I kolonnen til venstre finner du linker til nyttige råd

Handle trygt på Internett

Det er like pålitelig, trygt, raskt og enkelt å bruke Visa-kortet på Internett som å handle i butikkene der du bor.

Verified by Visa sikrer at både du og forhandleren er den dere gir dere ut for å være.

Se etter Verified by Visa-logoen på dine favorittbutikker på Internett.

Hvis du vil bruke Visa-kortet i en nettbutikk som ikke tilbyr Verified by Visa ennå, bør du følge disse enkle sikkerhetsrådene:

 • Forsikre deg om at kortinformasjonen krypteres på en sikker måte før den blir sendt over Internett. Se etter en hel nøkkel eller lås nederst i nettleservinduet, eller kontroller adressen til nettstedet, som bør begynne med https:// og ikkehttp://
 • Bruk den nyeste versjonen av nettleseren, og kontroller at operativsystemet på datamaskinen er oppdatert
 • Handle hos forhandlere du er kjent med, eller undersøk først om de har et godt rykte og er pålitelige
 • Skriv ned detaljene for alle Internett-transaksjoner, inkludert forhandlerens nettadresse. Mange nettbutikker sender kjøpsinformasjonen til kunden via e-post. Det er viktig at du lagrer eller skriver ut denne e-postmeldingen
 • Les betingelsene for levering og retur før du kjøper. De bør finnes på forhandlerens nettsted. Kan utilfredsstillende produkter sendes tilbake? Kan du få en refusjon eller en kreditnota hvis produktet er defekt?
 • Nettstedet til forhandleren bør også ha informasjon om levering og fraktkostnader, hvilke valutaer de godtar, og hvilke skatter og avgifter som gjelder
 • Se etter et telefonnummer eller en e-postadresse, og skriv det ned i tilfelle du har spørsmål
 • Oppbevarer kortet ditt som et verdipapir. Benytt de nettbutikker du kjenner eller som virker seriøse
 • Ta umiddelbart kontakt med kortutsteder dersom du finner uregelmessigheter på din kredittkortfaktura eller konto

Demonstrasjon

For en demo av Verified by Visa klikk her

Signing up for Verified by Visa directly with your card issuer Watch the demo(Flash format, 0.3MB)

Signing up for Verified by Visa when shopping online Watch the demo (Flash format, 0.4MB)

Using Verified by Visa when shopping online Watch the demo (Flash format, 0.3MB)

Dersom du ikke er registrert for Verified by Visa-tjenesten

Du kan fortsatt betale med Visa-kortet ditt på samme måte som du gjør i dag på Internett. Tar du noen forholdsregler og utviser nettvett, er det trygt å handle på Internett.

Verified by Visa

Handle på Internett med Verified by Visa.

Verified by Visa er en tjeneste som lar deg handle på Internett med ekstra trygghet. Løsningen sørger for at partene, kortholder og nettbutikk, blir autentisert overfor den andre parten. Gjennom en enkel kontroll, bekrefter Verified by Visa din identitet når du handler i butikker merket Verified by Visa. Det er bekvemt, og det fungerer med ditt eksisterende Visa-kort hvis din kortutsteder har tilbudt deg denne løsningen.

I Norge tilbyr nesten alle nettbutikker og kortutstedre Verified by Visa.

Slik fungerer det – se hvor enkelt det er å registrere seg og komme i gang med handlingen.

Slik fungerer det

Hvis du er vant til å handle på Internett, vil det falle deg naturlig å bruke og stole på Verified by Visa. Hvis ikke, er dette et betryggende sted å begynne. Du betaler med ditt kort på samme måte som i dag, men er du registrert for denne tjenesten og nettbutikken er merket med Verified by Visa, vil du få beskjed om å taste inn ditt passord for å få gjennomført betalingen. Dette betyr at kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere seg med en kode mottatt fra kortutsteder. Koden kan være et passord eller sikkerhetsløsning som kortholder gjenkjenner fra nettbanken sin.

Du kan handle i alle nettbutikker som er merket med Verified by Visa.

Det er enkelt å registrere seg:

Hvordan du får ditt Visa-kort registrert for Verified by Visa, avhenger av kortutstederen som du har kortet hos. Noen ber deg aktivisere kortet for denne tjenesten gjennom nettbanken, mens andre gir automatisk tilgang til denne tjenesten forutsatt at du har en nettbankavtale.

 • For å aktivisere Verified by Visa på ditt Visa-kort, eller for mer informasjon, kontakt kortutstederen som har utstedt ditt Visa-kort
 • Når du har registrert deg, kan du handle hos alle forhandlere på Internett som tilbyr Verified by Visa. Med så mange nettbutikker kan det bli vanskelig å velge, men det er enkelt å handle – og samtidig helt trygt.

Dine fordeler:

 • Du handler trygt i alle nettbutikker merket med Verified by Visa
 • Du slipper eget brukernavn og passord for kortbetaling på nettet.
 • I forbindelse med kortbetalingen, benytter du samme metode som ved innlogging i nettbanken.
 • Ingen andre kan benytte kortet ditt til betaling på Internett uten å ha nettbankkoden og kodeenheten din tilgjengelig
 • Internettbutikkene får ikke tilgang til kortdata eller kodene dine

Så enkelt er det å handle:

 • Velg det du vil kjøpe
 • Gå til betalingssiden
 • Skriv inn Visa-kortinformasjonen som vanlig
 • Nettstedet vil angi om det tilbyr Verified by Visa
 • Den personlige forsikringsmeldingen forteller deg at finansinstitusjonen som utstedte Visa-kortet, ber om passordet ditt eller koden
 • Skriv inn passordet eller koden, og klikk ”send”
 • Identiteten din er bekreftet
 • Betalingen er gjennomført

Forhindre svindel – tips til forbrukere

Forhindre svindel – tips for handel i både tradisjonelle butikker og netthandel:

1. Handel i tradisjonelle butikker

 • Meld umiddelbart fra til kortutstederen ved tap av kort
 • Når du mottar et nytt kort eller et erstatningskort, må du lære PIN-koden utenat og ødelegge papiret den er skrevet på
 • Oppgi aldri PIN-koden til noen. Hvis du mistenker at noen kan ha fått tak i den, må du umiddelbart ta kontakt med kortutstederen
 • Skriv ned kontonumrene til kortene dine og telefonnumrene til kortutstederne som du må ringe ved tap av kort. Oppbevar opplysningene separat fra kortene både hjemme og i utlandet. Alternativt kan du ringe Visas døgnåpne nødnummer i det landet du ringer fra. Du finner en oversikt på nettstedet til Visa Europe, www.visaeurope.com
 • Hold øye med kortet når du gir det fra deg i butikker og restauranter, og kontroller alltid at informasjonen på kvitteringen er korrekt før du signerer den. Forsikre deg om at du får kortet tilbake
 • Hvis du skal ta ut penger i en minibank og noen bak deg opptrer mistenkelig eller prøver å distrahere deg, bør du gå til en annen minibank. De forsøker kanskje å få med seg hva PIN-koden din er, slik at de kan bruke den til svindel senere.
 • Du må aldri kaste eller gå fra kvitteringen når du bruker en minibank eller kjøper varer/tjenester – kortinformasjonen din kan finnes på kvitteringen. Ta vare på dem til du har kontrollert dem mot kontoutskriften, og kast dem deretter på en trygg måte
 • Kontroller alltid kontoutskriften, slik at du er sikker på at du kan gjøre rede for alle transaksjonene. Ta kontakt med kortutstederen hvis det finnes transaksjoner på kontoutskriften som du mener du ikke har foretatt

2. Netthandel

 • Forsikre deg om at du kan returnere utilfredsstillende produkter, og sjekk om du kan få pengene tilbake eller om du vil få en såkalt kreditnota. Les retningslinjene for personvern og salgsbetingelsene, som bør omfatte informasjon om leveringsmetoder, fraktkostnader, hvilke valutaer de godtar, skatter og avgifter, retningslinjer for retur og refusjoner samt telefonnummer og postadresse (i tillegg til e-postadresse). Vær oppmerksom på at kjøp fra private kan innebære større risiko enn kjøp fra registrerte forretninger
 • Når du handler på Internett, må du forsikre deg om at sikkerhetsnivået på datamaskinen du bruker, er tilstrekkelig høyt, at det for eksempel har antivirusprogramvare og brannmur
 • Oppdater programvaren. Last ned problemløsingsprogrammer fra de relevante nettstedene regelmessig, og bruk dem for å sikre at operativsystemet, viktige programmer, antivirusprogrammer og brannmurer fungerer så bra som mulig
 • Oppgi aldri passordene dine til noen, og forsøk å endre dem ofte. Velg passord som det er vanskelig å gjette seg til (unngå opplagte passord som navnet ditt, fødselsdatoen din eller telefonnummeret ditt). Velg passord som inneholder både tall og bokstaver
 • Hold oversikt over transaksjonene du foretar. På samme måte som du tar vare på kvitteringer i den virkelige verdenen, bør du føre en oversikt over alle transaksjoner du foretar på Internett, inkludert forhandlerens kontaktinformasjon og URL (Internett-adresse)
 • Handle trygt på Internett – Visa har introdusert ”Verified by Visa”, en ny tjeneste som sikrer at Visa-kortholdere kan føle seg tryggere når de handler på Internett. Du finner en oversikt på nettstedet til Visa Europe, www.visaeurope.com
 • Se opp for uautoriserte e-postmeldinger eller nettsteder som ber deg om å oppgi informasjon som for eksempel PIN-koden til bankkortet. Du må aldri oppgi informasjon av denne typen med mindre banken din har gitt deg klar instruks om at det er i orden. Du må ikke godta slike instrukser via Internett (e-postmeldinger osv.), da de også kan være falske
 • Forsikre deg om at du er på korrekt side når du blir bedt om å oppgi betalingsinformasjon. Kontroller URL-adressen og om det finnes en hengelås på siden. Ved å klikke på hengelåsen kan du finne mer informasjon om eieren av sertifikatet. Hvis du er usikker, kan du ta kontakt med eieren av nettstedet og finne ut hva du skal se etter

Mistet kort?

Hvis du mister eller blir frastjålet Visa-kortet ditt må du straks sperre det for å unngå misbruk.

Alternativ 1: Dersom du er i Norge bør du straks kontakte kortutstederen din for å få sperret kortet. Du kan også ringe Bankenes Meldingstjeneste på telefon 08989

Alternativ 2 : Dersom du er i utlandet ringer du Visa International på noteringsoverføring på telefonnummer + 1 303 967 1096. Dersom du befinner deg i USA og ønsker kontakt med Visa International er telefonnummeret 1 800 847 2911.

Visa er et av verdens ledende betalingssystemer brukersteder verden over. Visa tilbyr betalingsløsninger til bedrifts- og personmarkedet.

Visa som betalingsmiddel kan brukes av alle, over alt, til enhver tid og over hele verden.

Ønsker du Visa-kort må du kontakte kortutstederen din!

Oversikt over Visa-kortutstedere

Det er i dag flere norske finansinstitusjoner som utsteder Visa-kort. Her finner du en alfabetisk oversikt over Visa-kortutstedere som er medlem i Visa Norge Bankgruppe:

Kortutstedere:

[/wptabcontent]

 

[wptabtitle] FAQ[/wptabtitle] [wptabcontent]
Hvordan fungerer kredittkortet?
Vi vil starte med å redegjøre for begrepsbruken. Selv om det står MasterCard eller Visa på kortet ditt betyr det ikke nødvendigvis at du har et kredittkort. Du kan like gjerne ha et bankkort eller et betalingskort. Så hva er den egentlige forskjellen på disse kortene?

 • Bankkort – Pengene tas direkte fra konto i din bank når du betaler. I praksis det samme som at du betaler med kontanter.
 • Kredittkort – Alle kjøp samles på en faktura – og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned. Gir deg samme rentefrie kreditt som betalingskortet innebærer, men også friheten til selv å bestemme hvor mye du skal betale hver måned.

Hva koster det?

Dette avhenger av hvilket kredittkort du velger. Det er gratis å bestille de fleste kredittkort, men sørg for å kontrollsjekke at det ikke påløper noen ekstra gebyr.

Hva er effektiv rente? 

Den effektive renten forteller deg hvor mye det koster å låne penger. Vi anbefaler at denne er lav om du planlegger å låne penger utover den rentefrie-perioden. Den effektive renten forteller hva du faktisk betaler for lånet. Den effektive renten er uttrykket for den samlede virkningen av den nominelle renten, gebyrene (etableringsgebyr, termingebyr mv.) og tidspunktene for de terminvise betalingene.

Hva er nominell rente?

Den nominelle renten er den løpende pålydende renten i en bestemt periode, vanligvis ett år.

Hvordan kan jeg bruke kredittkortet?

Kredittkortet kan benyttes på alle brukersteder som er merket med Visa eller MasterCard. Du kan også ta ut kontanter i alle norske og utenlandske minibanker. Det er smart å bruke kredittkort til å betale for varer og tjenester på Internett, da du kan kontrollere belastningene før du betaler. NB: Kredittkortet er sperret for pengespill på Internett.

Jeg har fått avslag på kredittkortet, hvorfor det?

Det er en helhetsvurdering som ligger til grunn. For å få kredittkortet må du ha fylt aldersgrensen, ikke ha betalingsanmerkninger/registrerte inkassosaker de siste tre årene, samt ordnet økonomi.

Må jeg ha høy inntekt for å få kredittkort?

Du må ha fast inntekt, og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Hvor mye får jeg i kredittgrense?

Du vil bli tildelt en kredittgrense etter utsteders kredittvurdering.

Reklamasjoner

Selv om de fleste kredittkortkjøp blir korrekt gjennomført, kan det forekomme transaksjoner på din faktura som du ikke kjenner igjen. Enten fordi det har skjedd en feil, du er belastet to ganger, eller at du ikke får varen som er bestilt og betalt med kredittkortet.

Dersom du har blitt belastet kredittkort-transaksjoner du er uenig i, kan du reklamere på disse. Vennligst følg fremgangsmåten beskrevet under og benytt vårt reklamasjonsskjema.

 • Dersom du kjenner til transaksjonen/transaksjonene må du først ta kontakt med selger/utsalgsstedet direkte, for å forsøke å løse saken med dem. Dersom du ikke får løst saken med selger/utsalgssted må du legge ved dokumentasjon på at du har vært i kontakt med dem.
 • Dersom du har ukjente transaksjoner på stjålet/mistet eller kopiert kredittkort, må forholdet først anmeldes til politiet. Kopi av anmeldelsen legges ved reklamasjonsskjemaet.
 • Husk ALLTID å fylle ut hvilke transaksjoner du reklamerer på, kjøpsdato og beløp. Kontroller at ditt navn og kredittkortnummer er fylt ut.
 • Kryss av det feltet du mener er riktig i forhold til din reklamasjon.
 • På siste side skriver du en kort begrunnelse til din reklamasjon. Desto mer presis forklaringen din er, desto bedre mulighet har vi for å hjelpe deg.
 • Husk å signere BEGGE sidene.

Hvor lang tid tar det før kredittkortet kommer?

Dersom din søknad blir godkjent vil du etter 3-5 virkedager motta en melding fra posten om at kredittkortet ditt er kommet. For din egen sikkerhet sendes kredittkortet rekommandert, dvs. Kredittkortet må hentes av deg personlig på postkontoret. Ca. 1 dag etter at du får denne meldingen vil du motta en firesifret PIN-kode i posten. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta inntil 10 dager fra du søker til du har kredittkortet. Dersom din søknad ikke blir innvilget vil du motta et brev i posten om dette.

Hvordan mottar jeg kredittkortet?

Det kommer an på hor du har bestilt kredittkortet. Bestiller du kredittkortet i filial eller via et DM-tilbud vil kredittkortet komme til din folkeregistrerte adresse. Når du bestiller kredittkortet direkte på Internett vil du motta kredittkortet rekommandert. Denne må du personlig hente på posten. Husk legitimasjon. Kredittkortet sendes rekommandert først og fremst for din sikkerhet. Først etter at du har mottatt kredittkortet, får du tilsendt PIN-koden din.

[/wptabcontent]

[/wptabs]

 

Usikker på hvilket kort du skal velge? Prøv vår egenutviklede Kortvelger® under.
Sammenlign Skandiabanken Kredittkort (Visa) med andre gode Kredittkort-utstedere:

[wptabs style=”wpui-safle” mode=”horizontal”]

[wptabtitle] Alle[/wptabtitle] [wptabcontent]

Kredittkortnavn

Kredittgrense

Effektiv.rente

Kommentar

Karakter


Anbefalt Remember kredittkort
 
 

150 000 NOK

 
 

Efffektiv rente 25,40%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-

 
 

Best i test. Inkl reiseforsikring. Beste totale rabattprogram.

 
 
 
terningkast kredittkort

Norwegian-lite
 
 

100 000 NOK

 
 

Efffektiv rente 23,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.764,-

 
 

Reiseforsikring inkludert. Best i test: reise. Cashpoints.

 
 
 terningkast kredittkort

Ikano – lite
 
 

100 000 NOK

 
 

Efffektiv rente 20,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.573,-

 
 

Lav rente. Rabatt-kalender. 1% på mat & bensin.

 
 
 terningkast kredittkort

Santander Red
 
 

100 000 NOK

 
 

Efffektiv rente 17,12%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.323,-

 
 

Beste rente! Rabatt i 200 butikker. Forsikrings-rabatt.

 
 
 terningkast kredittkort

365privat-lite
 
 

50 000 NOK

 
 

Efffektiv rente 25,21%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.907,-

 
 

Best av alle på bensin & leiebil. Best av alle på Shopping.

 
 
 terningkast kredittkort

Santander Gebyrfri
 
 

100 000 NOK

 
 

Efffektiv rente 23,41%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.780,-

 
 

Ingen gebyr. Reiseforsikring inkludert. Rabatt i 200 butikker.

 
 
 terningkast kredittkort

Shell-lite
 
 

75 000 NOK

 
 

Efffektiv rente 26,05%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 17.138,-

 
 

Beste kort på bilrelaterte rabatter. Bensinrabatt.

 
 
 terningkast kredittkort
[/wptabcontent]

[wptabtitle] Lav rente Rente[/wptabtitle] [wptabcontent]

Kredittkortnavn

Kredittgrense

Effektiv.rente

Kommentar

Karakter

Søk

Ikano – lite
Ikano kredittkort

100 000 NOK

Efffektiv rente 20,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.573,-

Lav rente. Rabatt-kalender. 1% på mat & bensin.

terningkast kredittkort
Santander Red
Santander Red kredittkort

100 000 NOK

Efffektiv rente 17,12%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.323,-

Beste rente! Rabatt i 200 butikker. Forsikrings-rabatt.

terningkast kredittkort
[/wptabcontent]

[wptabtitle] Gebyrfritt Gebyrfri[/wptabtitle] [wptabcontent]

Kredittkortnavn

Kredittgrense

Effektiv.rente

Kommentar

Karakter

Søk

Santander Gebyrfri
Gebyrfri kredittkort

100 000 NOK

Efffektiv rente 23,41%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.780,-

Ingen gebyr. Reiseforsikring inkludert. Rabatt i 200 butikker.

terningkast kredittkort
[/wptabcontent]

[wptabtitle] 18 år 18 år[/wptabtitle] [wptabcontent]

Kredittkortnavn

Kredittgrense

Effektiv.rente

Kommentar

Karakter

Søk

Anbefalt Remember kredittkort
Remember kredittkort

150 000 NOK

Efffektiv rente 25,40%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-

Best i test. Inkl reiseforsikring. Beste totale rabattprogram.

terningkast kredittkort
Norwegian-lite
Norwegian kredittkort

100 000 NOK

Efffektiv rente 23,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.764,-

Reiseforsikring inkludert. Best i test: reise. Cashpoints.

terningkast kredittkort
Shell-lite
Shell kredittkort

75 000 NOK

Efffektiv rente 26,05%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 17.138,-

Beste kort på bilrelaterte rabatter. Bensinrabatt.

terningkast kredittkort
[/wptabcontent]

[wptabtitle] Bilkort Bil[/wptabtitle] [wptabcontent]

Kredittkortnavn

Kredittgrense

Effektiv.rente

Kommentar

Karakter

Søk

365privat-lite
365Privat kredittkort

50 000 NOK

Efffektiv rente 25,21%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.907,-

Best av alle på bensin & leiebil. Best av alle på Shopping.

terningkast kredittkort
Shell-lite
Shell kredittkort

75 000 NOK

Efffektiv rente 26,05%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 17.138,-

Best for deg som ofte stopper på Shell

terningkast kredittkort
[/wptabcontent]

[wptabtitle] Reisekort Reise[/wptabtitle] [wptabcontent]

Kredittkortnavn

Kredittgrense

Effektiv.rente

Kommentar

Karakter

Søk

Anbefalt Remember kredittkort
Remember kredittkort

150 000 NOK

Efffektiv rente 25,40%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-

Best i test. Inkl reiseforsikring. Beste totale rabattprogram.

terningkast kredittkort
Norwegian-lite
Norwegian kredittkort

100 000 NOK

Efffektiv rente 23,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.764,-

Reiseforsikring inkludert. Best i test: reise. Cashpoints.

terningkast kredittkort
Santander Gebyrfri
Gebyrfri kredittkort

100 000 NOK

Efffektiv rente 23,41%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.780,-

Ingen gebyr. Reiseforsikring inkludert. Rabatt i 200 butikker.

terningkast kredittkort
[/wptabcontent]

[/wptabs]

GE Money Bank Forbrukslån

10/10 Best i test

Eff.rente 25,21%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt 16 907,-

 

9/10 Best i test (VG.no)

Eff.rente 25,21%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt 16 907,-