VIP Kredittkort

VIP Kredittkort

Om du er en by-glad person er dette kortet for deg. Grunnen til at kortet scorer såpass lavt er at dette er tilpasset en mindre nisje. Om du er ute etter et kort som dekker et bredere behov anbefaler vi enten 365 Privat eller Remember. Kortet er 100% gebyrfritt, reiseforsikring er inkludert og du har tilgang på en rekke rabatter.Betaler du innen forfall(50 dager), koster det deg ingenting å bruke VIP kredittkort. Det er gratis å anskaffe kortet og heller ingen årsavgifter eller faste kostnader. Vi gir kortet karakteren 5/10.

[wptabs mode=”horizontal” background=”false”]
[wptabtitle] Fordeler[/wptabtitle] [wptabcontent]
check-liteReiseforsikring inkludert

check-liteFå gebyrer (0,- for uttak i minibank/posten)

Kunder med VIP Credit Card får 10-50% rabatt på mange ledende merkenavn innenfor ulike bransjer. Kortet gir også gratis inngang på en rekke utesteder i de største byene. I tillegg mottar du en velkomstgave til en verdi av NOK 1000. Kortet er 100% gebyrfritt med en kredittgrense på 100 000 NOK (50 dager rentefri kreditt-tid). Kortet har ingen gebyrer for uttak av kontanter i minibank eller når man bruker kortet hos posten.

Reiseforsikring er inkludert om mer enn 50% av reisens totalkostnad dekkes med kortet. I tillegg følger det også med en gjeldsulykkeforsikring som sikrer at utestående gjeld blir dekket hvis død inntreffer som følge av ulykke.
[/wptabcontent]

[wptabtitle] Ulemper[/wptabtitle] [wptabcontent]

symbol-delete-iconHøy rente.

symbol-delete-iconFå tilbud utenom uteliv segmentet

Det belastes renter fra kjøpsdato hvis bare deler av utestående saldo betales ved forfall. Hvis nødkontanter og/eller nødkort er bestilt og ikke avhentes gir det ytterligere kostnader på kr. 450,- for hver.

[/wptabcontent]

 

[wptabtitle] Hvem passer det for?[/wptabtitle] [wptabcontent]
VIP Credit Card er et kort som er perfekt for personer som er mye ute. Det er laget med tanke på å gjøre “bylivet” billigere. Med dette kortet har man tilgang til rabatter innenfor mange ulike områder. Man kan spare mye penger på skjønnhet, pleie og trening. Man får også gratis inngang på populære utesteder i Norges største byer.
[/wptabcontent]

[wptabtitle] Detaljer[/wptabtitle] [wptabcontent]

Årspris

0

Etableringsgebyr

0

Gebyr varekjøp

0

Gebyr papirfaktura

35 KR

Gebyr minibank

0

Valutapåslag

1,75%

Effektiv rente

22,9%

Rentefrie dager

50 dager

Kredittgrense

100 000 KR

Aldersgrense

23 år

[/wptabcontent]

[wptabtitle] FAQ[/wptabtitle] [wptabcontent]

Hvordan fungerer kredittkortet?
Vi vil starte med å redegjøre for begrepsbruken. Selv om det står MasterCard eller Visa på kortet ditt betyr det ikke nødvendigvis at du har et kredittkort. Du kan like gjerne ha et bankkort eller et betalingskort. Så hva er den egentlige forskjellen på disse kortene?

  • Bankkort – Pengene tas direkte fra konto i din bank når du betaler. I praksis det samme som at du betaler med kontanter.
  • Kredittkort – Alle kjøp samles på en faktura – og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned. Gir deg samme rentefrie kreditt som betalingskortet innebærer, men også friheten til selv å bestemme hvor mye du skal betale hver måned.

Hva koster det?

Dette avhenger av hvilket kort du velger. Det er gratis å bestille de fleste kort, men sørg for å kontrollsjekke at det ikke påløper noen ekstra gebyr.

Hva er effektiv rente? 

Den effektive renten forteller deg hvor mye det koster å låne penger. Vi anbefaler at denne er lav om du planlegger å låne penger utover den rentefrie-perioden. Den effektive renten forteller hva du faktisk betaler for lånet. Den effektive renten er uttrykket for den samlede virkningen av den nominelle renten, gebyrene (etableringsgebyr, termingebyr mv.) og tidspunktene for de terminvise betalingene.

Hva er nominell rente?

Den nominelle renten er den løpende pålydende renten i en bestemt periode, vanligvis ett år.

Hvordan kan jeg bruke kortet?

Kortet kan benyttes på alle brukersteder som er merket med Visa eller MasterCard. Du kan også ta ut kontanter i alle norske og utenlandske minibanker. Det er smart å bruke kredittkort til å betale for varer og tjenester på Internett, da du kan kontrollere belastningene før du betaler. NB: Kortet er sperret for pengespill på Internett.

Jeg har fått avslag på kortet, hvorfor det?

Det er en helhetsvurdering som ligger til grunn. For å få kortet må du ha fylt aldersgrensen, ikke ha betalingsanmerkninger/registrerte inkassosaker de siste tre årene, samt ordnet økonomi.

Må jeg ha høy inntekt for å få kredittkort?

Du må ha fast inntekt, og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Hvor mye får jeg i kredittgrense?

Du vil bli tildelt en kredittgrense etter utsteders kredittvurdering.

Reklamasjoner

Selv om de fleste kortkjøp blir korrekt gjennomført, kan det forekomme transaksjoner på din faktura som du ikke kjenner igjen. Enten fordi det har skjedd en feil, du er belastet to ganger, eller at du ikke får varen som er bestilt og betalt med kortet.

Dersom du har blitt belastet korttransaksjoner du er uenig i, kan du reklamere på disse. Vennligst følg fremgangsmåten beskrevet under og benytt vårt reklamasjonsskjema.

  • Dersom du kjenner til transaksjonen/transaksjonene må du først ta kontakt med selger/utsalgsstedet direkte, for å forsøke å løse saken med dem. Dersom du ikke får løst saken med selger/utsalgssted må du legge ved dokumentasjon på at du har vært i kontakt med dem.
  • Dersom du har ukjente transaksjoner på stjålet/mistet eller kopiert kort, må forholdet først anmeldes til politiet. Kopi av anmeldelsen legges ved reklamasjonsskjemaet.
  • Husk ALLTID å fylle ut hvilke transaksjoner du reklamerer på, kjøpsdato og beløp. Kontroller at ditt navn og kortnummer er fylt ut.
  • Kryss av det feltet du mener er riktig i forhold til din reklamasjon.
  • På siste side skriver du en kort begrunnelse til din reklamasjon. Desto mer presis forklaringen din er, desto bedre mulighet har vi for å hjelpe deg.
  • Husk å signere BEGGE sidene.

Hvor lang tid tar det før kortet kommer?

Dersom din søknad blir godkjent vil du etter 3-5 virkedager motta en melding fra posten om at kortet ditt er kommet. For din egen sikkerhet sendes kortet rekommandert, dvs. kortet må hentes av deg personlig på postkontoret. Ca. 1 dag etter at du får denne meldingen vil du motta en firesifret PIN-kode i posten. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta inntil 10 dager fra du søker til du har kortet. Dersom din søknad ikke blir innvilget vil du motta et brev i posten om dette.

Hvordan mottar jeg kortet?

Det kommer an på hor du har bestilt kortet. Bestiller du kortet i filial eller via et DM-tilbud vil kortet komme til din folkeregistrerte adresse. Når du bestiller kortet direkte på Internett vil du motta kortet rekommandert. Denne må du personlig hente på posten. Husk legitimasjon. Kortet sendes rekommandert først og fremst for din sikkerhet. Først etter at du har mottatt kortet, får du tilsendt PIN-koden din.
[/wptabcontent]

[/wptabs]

5/10 Beste i test: uteliv

Eff.rente 22,9%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt 16 744,-

10/10 Best i test

Eff.rente 25,21%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt 16 907,-

 

9/10 Best i test (VG.no)

Eff.rente 25,21%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt 16 907,-